Bungalow kopen in Ommen

Heerlijke recreatiewoning in natuurgebied

Terugbelverzoek2021-01-22T09:36:58+00:00

Unieke locatie aan het water

Bungalow kopen in Ommen

Wilt u een bungalow kopen in Ommen?

Wij hebben diverse grote en luxe bungalows te koop in Ommen op ons bungalowpark Resort de Arendshorst.

Onze bungalows en bungalows staan op vakantiepark Resort de Arendshorst in Ommen, met een unieke ligging direct aan het water (de Vecht). Een prachtige plek om te recreëren, genieten van de natuur en heer ontspannen in het natuurgebied. Een park met ruime kampeerplaatsen en veel voorzieningen. Er zijn veel faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Onze bungalows zijn uiterst comfortabele recreatiewoningen met aparte slaapkamers,  voor 2 t/m 6 personen (maximaal) woonkamer, keuken en badkamer.

Waarom een vakantiewoning of chalet kopen in Ommen?

Een eigen vakantiewoning

  • De voornaamste redenen zijn dat het natuurlijk erg leuk is om een tweede woning te bezitten. waar je naar toe kunt gaan wanneer je wilt.

  • Een eigen chalet, bungalow of vakantiewoning kunt u laten verhuren via het vakantiepark, dit levert huurinkomsten op

  • Uw vakantiewoning wordt mogelijk op termijn meer waard doordat de grondprijs toeneemt en de prijs meegroeit met de inflatie.

  • Een vakantiewoning kopen is een spaaralternatief, omdat uw spaargeld op de bank op dit moment niets oplevert en binnenkort waarschijnlijk zelfs geld kost.

  • Resort de Arendshorst kan het beheer voor u uit handen nemen, wij zorgen voor de boekingen en de schoonmaak van uw vakantiewoning.

Fotogalerij

Diverse foto’s van de chalets

Bungalow: Comfort

De bungalow Comfort (10.00m x 3.70m) is uitgevoerd met een panorama-uitbouwerker. De indeling is als volgt: ruime woonkamer, luxe keuken, hal, royale badkamer, grote ouderslaapkamer met inbouwkasten, een tweede  slaapkamer (met twee bedden), sierbestrating en een schuurtje.

Bungalow: Excellent

De bungalow Excellent (9.50m x 4.20m) is uitgevoerd met een panorama-uitbouwerker. De indeling is als volgt: ruime woonkamer, luxe keuken, hal, royale badkamer, grote ouderslaapkamer met inbouwkasten, een tweede slaapkamer (met twee bedden), sierbestrating en een schuurtje.

3D foto bekijken
Excellent =bungavan-bungalow-huren-camping-ommen

Bungalow type: Residence

De Bungalow Residence (9.00m x 5.50m) is uitgevoerd met een panorama-uitbouwerker. De indeling is als volgt: ruime woonkamer, luxe keuken, hal, royale badkamer, grote ouderslaapkamer met inbouwkasten, één of twee extra slaapkamers, sierbestrating en een schuurtje.

Er zijn drie verschillende types van de bungalow Residence. Het standaard model (zie hieronder) heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een ruime woonkamer met open keuken.

3D foto bekijken
Residence bungavan-bungalow-huren-camping-ommen

Wij sturen u graag onze informatiefolder, laat uw gegevens achter dan nemen we contact op.

Vraag meer informatie op

Informatie aanvraag

Geinteresseerd? of eerst meer weten?

Vraag een informatiepakket op

Heerlijk genieten van de natuur in de prachtige omgeving van Ommen, aan de vecht? Met prachtige fietsroutes en wandelroutes door de natuur? wacht niet langer en reserveer nu uw vakantie op Resort De Arendshorst.

Informatie aanvragen