Bungalows

Recreëren in het prachtige bosrijke Ommen

Recreatiewoning verhuren2021-01-22T11:26:20+00:00

Verschillende mogelijkheden voor eigenaren

Recreatiewoning verhuren

Uw recreatiewoning verhuren? Als eigenaar van een Bungavan kunt u ervoor kiezen deze te verhuren, waardoor een interessant rendement op uw investering haalbaar is. Resort de Arendshorst kent hiervoor 4 mogelijkheden:

  • Families die er voor kiezen om de Bungavan niet te verhuren
  • Families die de dagen dat ze zelf willen gebruik maken vast zetten, dit kan altijd aangepast worden, en de rest van de tijd de Bungavan verhuren.
  • Families die de Bungavan verhuren en er alleen gebruik van maken als de Bungavan niet verhuurd is. Voor deze families is de Bungavan meer een beleggingsobject
  • Een combinatie van de punten hierboven

Wanneer u ervoor kiest om uw Bungavan te verhuren zorgt Resort de Arendshorst voor de afhandeling, regelt de boekingen, het in- en uitchecken van de gasten, het verstrekken van linnen- en lakenpakketten, de eindschoonmaak en controle en alles wat er nog meer bij komt kijken. U als eigenaar van de Bungavan heeft er geen omkijken naar, alles wordt voor u geregeld.

Eerst zelf een Bungavan huren? Ga dan naar onze algemene website: www.arendshorst.nl

Heerlijk in de natuur

Een bungalow aanschaffen

De aanschaf van een bungalow is voor de meeste mensen een belangrijke beslissing waar veel elementen een rol spelen. Met deze site willen wij u een eerste indruk geven van Resort de Arendshorst en onze Bungavans. Wij willen u uitgebreid informeren en tips geven waar u op kunt letten om uw wens in vervulling te laten gaan.

Bekijk de bungalows

Resort de Arendshorst

Kom eens kijken

Het is vanzelfsprekend dat het internet en perfect hulpmiddel is om een potentieel park en objecten te bekijken, maar niets gaat boven een bezoek en een oriënterend gesprek om te zien of het park en onze Bungavans aan uw wensen en eisen voldoen.

Neem contact op