Bungalows

Recreëren in het prachtige bosrijke Ommen

Waarom een Bungavan?2019-02-12T10:14:54+00:00

Bungalow, caravan, bungavan

Waarom een Bungavan?

Er zijn veel zaken waar u aan moet denken bij de aankoop van een recreatiewoning. De belangrijkste factor hierin is de locatie. U wilt tenslotte recreëren op een plek waar u kunt genieten van de rust en ruimte om u heen.

 • Resort de Arendshorst ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland in het waardevolle cultuurlandschap Vecht-Regge van het Overijssels Vechtdal.
 • Prachtig en ruimtelijk, omsloten door landerijen en water.
 • Een bijzondere plek om te recreëren, te genieten van het mooie uitzicht en vooral om te ontspannen.
 • Het park zelf is er één die u niet vaak tegenkomt: 15 ha direct gelegen aan de Overijsselse Vecht.
 • Op een voormalig rivierduin zijn de fraaie kavels gelegen (300-450 m2) die voldoende uit elkaar liggen om van een optimale privacy te genieten.

De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van prachtige fiets-, wandel- en kanotochten.

Familiebedrijf of een groot commercieel bedrijf

Eén van de keuzes die u zult moeten overwegen, is waar u zich meer op uw gemak zult voelen: bij een familiebedrijf of bij een groot commercieel bedrijf. Hecht u aan persoonlijke aandacht? Heeft u liever een kleiner park met minder faciliteiten, maar meer rust en ruimte? Dan is Resort de Arendshorst de plek voor u.

De voordelen van een familiebedrijf:

 • Gemeenschappelijke waarden
 • Sterke betrokkenheid
 • Loyaliteit
 • Stabiliteit
 • Lagere kosten

Beleid van het park & uw medecreant

Wat eveneens heel belangijk is, is het beleid van het park. Is het een park waar alles kan en mag? Of is het een park dat duidelijke richtlijnen heeft? De doelgroep van Resort de Arendshorst zijn gezinnen met kleine kinderen en de actieve 50-plussers. Resort de Arendshorst is eigenlijk niet vergelijkbaar met andere recreatieterreinen. Met elkaar proberen we een plezierige sfeer te creëren.

Beleggingsobject/Verhuur Bungavan

Als eigenaar van een Bungavan kunt u ervoor kiezen deze te verhuren waardoor een interessant rendement op uw investering haalbaar is.

Resort de Arendshorst kent hiervoor 4 mogelijkheden:

 • Families die er voor kiezen om de Bungavan niet te verhuren.
 • Families die de dagen dat ze zelf willen gebruik maken vastzetten, dit kan altijd aangepast worden, en de rest van de tijd de Bungavan verhuren.
 • Families die de Bungavan verhuren en er alleen gebruik van maken als de Bungavan niet verhuurd is. Voor deze families is de Bungavan meer een beleggingsobject.
 • Een combinatie van 1 t/m 3.

Als u kiest om op Resort de Arendshorst uw Bungavan te verhuren, dan zorgt Resort de Arendshorst voor de verdere afhandeling. Resort de Arendshorst regelt de boekingen, het afhandelen van de boekingen, het in- en uitchecken van de gasten, het verstrekken van linnen- en lakenpakketten, de eindschoonmaak en controle en alles wat er nog meer bij komt kijken. Kortom, u als eigenaar van de Bungavan heeft er geen omkijken naar, alles wordt voor u geregeld.

Wij sturen u graag onze informatiefolder, laat uw gegevens achter dan nemen we contact op.

Vraag meer informatie op

Informatie aanvraag

Heerlijk in de natuur

Een bungalow aanschaffen

De aanschaf van een bungalow is voor de meeste mensen een belangrijke beslissing waar veel elementen een rol spelen. Met deze site willen wij u een eerste indruk geven van Resort de Arendshorst en onze Bungavans. Wij willen u uitgebreid informeren en tips geven waar u op kunt letten om uw wens in vervulling te laten gaan.

Bekijk de bungalows

Resort de Arendshorst

Kom eens kijken

Het is vanzelfsprekend dat het internet en perfect hulpmiddel is om een potentieel park en objecten te bekijken, maar niets gaat boven een bezoek en een oriënterend gesprek om te zien of het park en onze Bungavans aan uw wensen en eisen voldoen.

Neem contact op